Ινδικός Ωκεανός

Μαλδίβες

Καταγάλανος ουρανός. Καταπράσινα εξωτικά τοπία. Κρυστάλλινα θαλασσινά νερά και ένα περιβάλλον ηρεμίας και αναζωογόνησης. Ξυπόλητες βόλτες στην παραλία, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, πλήρης ανυπαρξία οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου και φυσικά χάσμα επαφής με το χρόνο. Γιατί, πολύ απλά, στον παράδεισο ο χρόνος είναι μία έννοια αόριστη που τείνει στο άπειρο.

Ακούγεται ονειρεμένο; Κι όμως, αυτός ακριβώς ο παράδεισος βρίσκεται περί τις 10 ώρες μακριά από την Αθήνα, έχει τις «πύλες» του ανοιχτές σε αμαρτωλούς και μη και ονομάζεται... Μαλδίβες.

Εξωτικά, πανέμορφα νησιά, μέσα στον Ινδικό Ωκεανό. Κάτασπρες, ατέλειωτες αμμουδιές, φοίνικες, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα διάφανα νερά, καταπληκτικά ξενοδοχεία, ηρεμία και φυσική ομορφιά. Τα κοραλλιογενή νησιά των Μαλδίβων είναι ένας ιδανικός προορισμός για αξέχαστες διακοπές.

Το μεγάλο τζαμί της Παρασκευής «Masjid-al-Sultan Mohammed. Thakurufaan Al -Az-am" το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα, το Μάλε.
Την αγορά των φρούτων και λαχανικών.
Την ψαραγορά με την μεγάλη ποικιλία από τόνους.
Το εθνικό μουσείο με όλη την κουλτούρα και ιστορία της χώρας.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ
Επειδή οι Μαλδίβες είναι 1.100 νησάκια, άλλα κατοικημένα και άλλα ακατοίκητα αξίζει να τα επισκεφθείτε σαν μονοήμερες εκδρομές, έτσι ώστε να χαρείτε τα τυρκουάζ νερά, να απολαύσετε τον πλούσιο υποβρύχιο κόσμο, να κάνετε καταδύσεις στις μικρές Ατόλλες, και να κάνετε μπάμπεκιου πάνω σε ένα από τα ερημικά νησάκια.
Ψωνίστε όμορφα παρεό και ξυλόγλυπτα.
Απαγορεύεται αυστηρά να πάρετε μαζί σας οτιδήποτε έχει να κάνει με τον υποβρύχιο κόσμο τους, όπως κοράλλια.print
send to friend

Online Package Reservation
Online Hotel Reservation
Online Flight Reservation
Online Transfer Reservation
Newsletter

Υποστήριξη πελατών
+30 210 2404056
[email protected]

Created by Weblogic
© 2014


Copyright © 2014 airone travel.
All rights reserved.

Αρχική | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Πακέτα | Πτήσεις | Εκδρομές | Μεταφορές | Όροι Χρήσης