• /

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Γενικοί Όροι Χρήσης
1. Η Εταιρία
H ιστοσελίδα airone.gr ανήκει και διευθύνεται από την Airone Tours - Γραφείο Γενικού Τουρισμού  με ΑΦΜ 029790142 και ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ. Εδρεύει στην Αθήνα, Πάρνηθος 140 Αχαρνές ΑΤΤΙΚΗΣ με τ.κ. 13671 και είναι καταχωρημένη με άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ 0208661000107500. 

2. Γενικoί Όροι Συναλλαγών
Η χρήση της ιστοσελίδας airone.gr και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, διέπονται από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, που εφαρμόζονται σε όλες τις εντολές κράτησης, είτε ηλεκτρονικής, είτε τηλεφωνικής, είτε απ' ευθείας στα γραφεία της εταιρείας. Για την αγορά και κράτηση ενός πακέτου διακοπών ή άλλης προσφερόμενης υπηρεσίας από την airone.gr (Airone Tours), κάθε χρήστης υποχρεούται να αποδέχεται τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών. Η airone.gr ( Airone Tours ) λειτουργεί σαν διαμεσολαβητής υπηρεσιών (αεροπορικό εισιτήριο, ακτοπλοϊκό εισιτήριο, ενοικίαση ξενοδοχείου, αυτοκινήτου, οργανωμένο ταξίδι και  μεταφορές ), μεταξύ των προμηθευτών των συγκεκριμένων υπηρεσιών και των καταναλωτών.

3. Κράτηση
Συμπληρώνοντας ο χρήστης τα σχετικά πεδία της φόρμας κράτησης ( της εκάστοτε προσφερόμενης υπηρεσίας ) την ιστοσελίδα μας αλλά και για κάθε άλλη κράτηση (τηλεφωνική ή στα γραφεία της εταιρείας), ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στην airone.gr ( Airone Tours ) να διαμεσολαβήσει για την παροχή ταξιδιωτικής υπηρεσίας.Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση. Σε περίπτωση βραχυπρόθεσμων αλλαγών σε οποιαδήποτε υπηρεσία εκ μέρους του παρόχου που έχει επιλέξει ο χρήστης, π.χ. σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης, αλλαγή τύπου Ι.Χ κλπ, η airone.gr ( Airone Tours ) θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί με τον χρήστη μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ενημερώσει τον χρήστη σχετικά, εφόσον λάβει έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά του προμηθευτή. Για μεταθέσεις, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων η άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και προϊόντων του προμηθευτή η airone.gr (Airone Tours) δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Ο χρήστης ευθύνεται για την τήρηση των ορών και ορίων που θέτει ο εκάστοτε προμηθευτής. Ο χρήστης ενημερώνεται για τους όρους αυτούς από τον συγκεκριμένο πάροχο. Σε περίπτωση που ο χρήστης παραβιάσει τους γενικούς όρους χρήσης της ιστοσελίδας, η airone.gr (Airone Tours) έχει το δικαίωμα να απορρίψει εντολές σχετικά με την κράτησή του.
 
4. Τιμές
Για αλλαγές στις τιμές και τα τέλη κράτησης σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού από τον πάροχο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η ιστοσελίδα airone.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Η αμοιβή της airone.gr (Airone Tours) ως διαμεσολαβητής, συμπεριλαμβάνεται στην συνολική τιμή της προσφερόμενης υπηρεσίας.

 

5. Τρόποι πληρωμής
Για την κράτηση οποιασδήποτε υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας, είναι δυνατή η πληρωμή είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα και τηλεφωνικώς με πιστωτική κάρτα στο τμήμα κρατήσεων, είτε μέσω κατάθεσης στους λογαριασμούς Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος ,Alpha Bank και Eurobank, είτε με πληρωμή στα γραφεία της εταιρείας, μετρητοίς ή με κάρτα.
 
 • Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Αρ. 09159496612 / ΙΒΑΝ:GR37 0110 0910 0000 0915 9496 612
 • Alpha Bank: Αρ. 178002310000043 / IBAN:GR32 0140 1780 1780 0231 0000 043
 • Eurobank: Αρ. 00260273970200873375 / IBAN:GR53 0260 2730 0009 7020 0873 375
είτε με πληρωμή στα γραφεία της εταιρείας, μετρητοίς είτε με κάρτα.

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής αναγράφονται στην ιστοσελίδα, κατά τη διάρκεια της κράτησης της εκάστοτε υπηρεσίας.

Για την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου low cost εταιρείας (π.χ easy jet,ryanair κτλ),η πληρωμή είναι δυνατή αποκλειστικά μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω της πιστωτική κάρτας της επιχείρησης σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να κάνει την κράτηση και την αγορά του εισιτηρίου του στα γραφεία της εταιρείας.
Επίσης με την αγορά εισητηρίου οποιασδήποτε αεροπορικής εταιρίας , γίνεται αυτόματη μεταφορά (χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής,προπληρωμένης κάρτας )  της αξίας του εισητηρίου στο λογαρισμό της airone.gr (Airone Tours) που διαθέτει στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος , μέσω online διασύνδεσης της ιστοσελίδας airone.gr με το μηχανισμό redirect της συγκεκριμένης τράπεζας.
 
Για την κράτηση ξενοδοχείου και αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου, η πληρωμή είναι δυνατή μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για την κράτηση ξενοδοχείου τηλεφωνικώς, είναι δυνατή η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και σε κάποιες περιπτώσεις μέσω κατάθεσης.

Για την κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, η πληρωμή είναι εφικτή αποκλειστικά και μόνο μέσω πιστωτικής. Για τηλεφωνική κράτηση δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης ή πληρωμής στα γραφεία της εταιρείας.
 • Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Αρ. 09159496612 / ΙΒΑΝ:GR37 0110 0910 0000 0915 9496 612
 • Alpha Bank: Αρ. 178002310000043 / IBAN:GR32 0140 1780 1780 0231 0000 043
 • Eurobank: Αρ. 00260273970200873375 / IBAN:GR53 0260 2730 0009 7020 0873 375

Πριν την εξόφληση η airone.gr (Airone Tours) δεν υποχρεούται να μεταβιβάσει τα εισιτήρια ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα στο χρήστη.

Η airone.gr (Airone Tours ) ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με τo αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας ή απόδειξη κατάθεσης τραπεζικού λογαριασμού του, πριν την οριστική έκδοση του εισιτηρίου.

Όταν η συναλλαγή με Πιστωτική Κάρτα δεν έχει εγκριθεί από τη διαδικασία του 3D Secure Authentication, η airone.gr (Airone Tours), δικαιούται να ζητήσει επιβεβαίωση συναλλαγής από την εκδότρια Τράπεζα της Κάρτας του κατόχου. Στην περίπτωση κατά την οποία, λάβει αρνητική απάντηση ή δεν λάβει καμία απάντηση, δικαιούται για λόγους διασφάλισης, να ακυρώσει την αγορά και να επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της συναλλαγής στον πελάτη χωρίς άλλη υποχρέωση. Η ενημέρωση του πελάτη για την παραπάνω ενέργεια θα πραγματοποιείται μέσω e- mail , στα στοιχεία τα οποία έχουν δηλωθεί κατά την κράτηση.

6. Επιβεβαίωση της κράτησης
Σε περίπτωση κράτησης - αγοράς τουριστικής υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας της airone.gr , ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση για την κράτηση - αγορά, μέσω e - mail και υποχρεούται να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό και μέσα στην ίδια ημερολογιακή ημέρα, την airone.gr  (Airone Tours) για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την αρχική κράτηση που καταχωρήθηκε. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

7. Αποστολή εισιτηρίων
Τα αεροπορικά εισιτήρια αποστέλλονται στον χρήστη ως ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-ticket) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Η κράτηση και το εισιτήριο βρίσκονται στο σύστημα της αεροπορικής εταιρίας. Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, ο χρήστης λαμβάνει και ένα δεύτερο e-mail όπου αναγράφεται το νούμερο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο και θα πρέπει να εκτυπώσει ώστε να έχει μαζί του στο αεροδρόμιο κατά το check in. Σε περίπτωση που στο αρχικό email αναγράφεται το νούμερο του εισιτηρίου, ο πελάτης δεν λαμβάνει άλλη επιβεβαίωση.
Το όνομα του χρήστη στο σύστημα κρατήσεων, θα πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα της ταυτότητας.

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, αποστέλλονται στον πελάτη μέσω courier με χρέωση. Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα εισιτήριά του και από τα γραφεία της επιχείρησης.

Σε περίπτωση κρατήσεων που αφορούν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και κράτηση ξενοδοχείων, ο πελάτης λαμβάνει το voucher και τον κωδικό της κράτησής του αντίστοιχα, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Σε περίπτωση οργανωμένων ταξιδιών ο πελάτης λαμβάνει όλα τα σχετικά ενημερωτικά έγγραφα μέσω της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης.

8. Ταξιδιωτικά Έγγραφα
Η airone.gr (Airone Tours) δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σχετικά με τα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια, visa, κλπ) που ο πελάτης υποχρεούται να κατέχει για την πραγματοποίηση ενός ταξιδίου.Η εξασφάλιση των απαιτούμενων επιβατικών εγγράφων, είναι υποχρέωση του επιβάτη.
 
9. Ακυρώσεις - αλλαγές
Η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης ενός αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, ενός ταξιδιού ή ενός άλλου προϊόντος ή υπηρεσίας καθώς και οι όροι που διέπουν μία τέτοια αλλαγή ή ακύρωση, εξαρτώνται από τους όρους που θέτει ο εκάστοτε πάροχος σε αυτές τις περιπτώσεις, στους οποίους η airone.gr (Airone Tours) δεν έχει καμία επιρροή. Κόστος που ενδέχεται να προκύψει σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης μίας ταξιδιωτικής υπηρεσίας, το οποίο καθορίζεται από τους όρους του εκάστοτε παρόχου, βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής παρέχει στον χρήστη το δικαίωμα ακύρωσης ή αλλαγής του επιλεγμένου προϊόντος ή υπηρεσίας, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει εγγράφως την airone.gr (Airone Tours)  εάν επιθυμεί ακύρωση ή αλλαγή, αλλιώς η airone.gr (Airone Tours) δεν δύναται να ακυρώσει ή να τροποποιήσει κάποια κράτηση.Πριν από κάθε κράτηση, ο χρήστης υποχρεούται να διαβάσει και να συμφωνήσει με τους κανονισμούς ναύλων και Περιορισμούς. Για την περίπτωση που ο χρήστης αγοράσει εισιτήριο μετ' επιστροφής ή πολλαπλών διαδρομών και επιθυμεί να μην πραγματοποιήσει διαδοχικά τα σκέλη του εισιτηρίου του, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με την airone.gr (Airone Tours)  για να ενημερωθεί εάν αυτό είναι εφικτό, αφού η κάθε αεροπορική έχει διαφορετική πολιτική για τις περιπτώσεις αυτές. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο επιβάτης κριθεί από την αεροπορική non show στο 1ο προς χρήση σκέλος, ενδεχομένως να ακυρωθούν όλα τα υπόλοιπα σκέλη του εισιτηρίου του. Ενδέχεται επίσης, ανά περίπτωση, να επιτραπεί η χρήση του υπόλοιπου εισιτηρίου με επιβάρυνση. Σε περίπτωση που ο χρήστης πραγματοποιήσει κράτηση και προκύψει αλλαγή ή ακύρωση του ταξιδίου, η airone.gr (Airone Tours)  αλλάζει ή ακυρώνει την κράτηση χωρίς καμία χρέωση. Eφόσον εκδοθεί το εισιτήριο ή voucher και προκύψει κάποια αλλαγή ή ακύρωση του ταξιδίου, η airone.gr (Airone Tours)  αλλάζει ή ακυρώνει σύμφωνα με τους όρους του προμηθευτή. Οι όποιες χρεώσεις, είναι ίδιες με αυτές που ισχύουν σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και εξαρτώνται από τον χρόνο ακύρωσης.
Εκτός των πιθανών όρων ακύρωσης - αλλαγής του εκάστοτε ναύλου ή της αεροπορικής εταιρείας, η χρέωση υπέρ της airone.gr (Airone Tours) (κόστος υπηρεσίας) ορίζεται σύμφωνα με τα παρακάτω:
 1. Αλλαγή ναύλου εσωτερικού ή εξωτερικού: 10€/εισιτήριο (Low Cost Carriers 15€/εισιτήριο)
 2. Ακύρωση ναύλου εσωτερικού ή εξωτερικού: 10€/εισιτήριο (Low Cost Carriers 15€/εισιτήριο)
Για αλλαγή - ακύρωση ταξιδιωτικού πακέτου, ξενοδοχείου και οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας, ο πελάτης οφείλει να ενημερωθεί από την airone.gr (Airone Tours) πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Η προμήθεια που καταβάλλεται κατά την αγορά κάποιας υπηρεσίας σε περίπτωση ακύρωσης, δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του προμηθευτή, δεν χρεώνονται ακυρωτικά και η airone.gr   (Airone Tours) δεν επιβάλλει επιπλέον κόστος υπηρεσίας.
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας (Refund) από τις αεροπορικές εταιρείες, διαρκεί από 30 – 50 ημέρες.

10. Αποκλεισμός ευθύνης
Η airone.gr (Airone Tours) δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για:
 • Τη μη διαθεσιμότητα της εκάστοτε υπηρεσίας ή προϊόντος.
 • Λάθη, παραλείψεις, παραβιάσεις ή αρνήσεις του εκάστοτε προμηθευτή.
 • Τραυματισμό, θάνατο, καταστροφή περιουσίας ή άλλες ζημιές που μπορούν να προκύψουν από υπηρεσίες του εκάστοτε προμηθευτή.
 • Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, overbooking, απεργία, ανωτέρα βία που δεν βρίσκονται στον άμεσο έλεγχό της.
 • Την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε συνδέσμους τρίτων διαδικτυακών τόπων.
 • Τις πληροφορίες που παρέχονται και δημοσιεύονται από τον εκάστοτε προμηθευτή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

11. Ευθύνη του χρήστη
Για την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο χρήστης εγγυάται ότι είναι άνω των 18 ετών και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους για λογαριασμό του. Ο χρήστης οφείλει και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και ακολουθώντας τους αναγραφόμενους όρους χρήσης. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου με σκοπούς παραπλανητικούς, κερδοσκοπικούς ή με σκοπούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία στην παροχή των υπηρεσιών του. Η οποιαδήποτε μη νόμιμη κίνηση στη χρήση της ιστοσελίδας θα έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του χρήστη από την πρόσβαση στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.
 
12. Πνευματική ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ανήκει αποκλειστικά στην (Airone Tours)  airone.gr. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχo του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.
 
13. Τροποποίηση - Ανανέωση των Γενικών Όρων Συναλλαγών
Η airone.gr (Airone Tours) έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.


print
send to friend
Online Package Reservation
Online Hotel Reservation
Online Flight Reservation
Online Transfer Reservation
Newsletter

Υποστήριξη πελατών
+30 210 2404056
[email protected]

Created by Weblogic
© 2014


Copyright © 2014 airone travel.
All rights reserved.

Αρχική | Ξενοδοχεία | Αυτοκίνητα | Πακέτα | Πτήσεις | Εκδρομές | Μεταφορές | Όροι Χρήσης